<b>WK 2018</b> – Griezmann kan niet wachten om Wereldbeker in Frankrijk te tonen WK 2018 – Griezmann kan niet wachten om Wereldbeker in Frankrijk te tonen (Metro België)
Antoine Griezmann loodste Frankrijk in de WK-finale tegen Kroatië in het Luzhniki Stadion in Moskou naar een 4-2 overwinning en een tweede wereldtitel voor Frankrijk. “Ik kijk er echt naar uit om de Wereldbeker in Frankrijk te laten zien”, reageerde de ...
Videoref eist discutabele rol op in <b>WK</b>-finale: Frankrijk krijgt penalty na <b>...</b> Videoref eist discutabele rol op in WK-finale: Frankrijk krijgt penalty na ... (Het Nieuwsblad)
Frankrijk en Kroatië maken er een boeiende WK-finale van in Moskou. Er werd al drie keer gescoord in de eerste 45 minuten. Mario Mandzukic maakte een owngoal, Ivan Perisic hing de bordjes weer gelijk en Antoine Griezmann trof raak vanaf de stip: 2-1.
Griezmann kan niet wachten om <b>wereldbeker</b> aan Franse volk te tonen Griezmann kan niet wachten om wereldbeker aan Franse volk te tonen (NU.nl)
We hebben niet onze beste wedstrijd van dit WK gespeeld, maar we hebben wel veel mentale kwaliteit en kracht getoond", aldus Deschamps, die in 1998 al als speler wereldkampioen werd met Frankrijk, in een eerste reactie. De 49-jarige Deschamps sprak ...