Michel: &#39;Een <b>België</b> zonder Joden is geen <b>België</b>&#39; Michel: 'Een België zonder Joden is geen België' (De Standaard)
Premier Charles Michel was gisterenavond te gast in de Concert Noble in Brussel, waar het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties in België (CCOJB) haar traditionele gala vierde. In zijn speech ging Michel dieper in op de Pano-reportage over Schild ...
Vier islamisten in Kosovo aangeklaagd voor plannen aanslag in <b>België</b> Vier islamisten in Kosovo aangeklaagd voor plannen aanslag in België (De Standaard)
In de Kosovaarse hoofdstad Pristina zijn vier islamisten in verdenking gesteld van het plannen van een reeks aanslagen. Twee van hen hebben de Belgische nationaliteit. Naast een aanslag in België planden ze volgens de aanklacht ook aanvallen op ...
Wereldvoetbalbond FIFA: “<b>België</b> bracht meest vloeiende en spectaculairste ... Wereldvoetbalbond FIFA: “België bracht meest vloeiende en spectaculairste ... (De Standaard)
“Wat België betreft gaat het wellicht om de ploeg die het meest vloeiende spel bracht op de Wereldbeker, met technisch heel vaardige en polyvalente spelers”, zo preciseerde de technische dienst van de FIFA. “De strategie bestond erin om voortdurend in ...
FIFA komt met grote lof voor Duivels: &quot;Meest vloeiende spel van het WK&quot; FIFA komt met grote lof voor Duivels: "Meest vloeiende spel van het WK" (VoetbalNieuws.be)
"Wat België betreft gaat het wellicht om de ploeg die het meest vloeiende spel bracht op de Wereldbeker, met technisch heel vaardige en polyvalente spelers", klinkt het immers in een rapport van de technische dienst van de FIFA. "De strategie bestond ...
Van twijfel tot wanhoop: het commentaar van Peter Vandenbempt bij Zwitserland ... Van twijfel tot wanhoop: het commentaar van Peter Vandenbempt bij Zwitserland ... (Metro België)
scandeerde de meelevende radiostem bij het vijfde doelpunt van Zwitserland tegen België. En dat terwijl Peter Vandenbempt bij de 0-2 niet meer geloofde in een comeback van de toen nog onmondige Zwitsers. Tot het 1-2, 2-2, 3-2, 4-2 en zelfs 5-2 werd.
<b>België</b> legt Europese begrotingseisen naast zich neer België legt Europese begrotingseisen naast zich neer (De Morgen)
België roept daarom voor het eerst een zogenaamde flexibiliteitsclausule in, aldus De Tijd vandaag. Die clausule houdt in dat kan worden afgeweken van de Europese begrotingseisen als een land kan aantonen dat het voldoende hervormd heeft.
Complete afgang voor <b>België</b>: zelden hebben de Rode Duivels de laatste jaren ... Complete afgang voor België: zelden hebben de Rode Duivels de laatste jaren ... (De Morgen)
België is de sensatie in de Champions League, maar niet echt zoals we ons dat hadden voorgesteld. De hele Nations League werd al niet super gevoetbald, maar de laatste wedstrijd in groep 2 van de A divisie is een complete afknapper geworden.
Daarom protesteert <b>België</b> (niet) tegen de hoogste dieselprijs van Europa Daarom protesteert België (niet) tegen de hoogste dieselprijs van Europa (Gazet van Antwerpen)
De hoogoplaaiende branden in Frankrijk zijn in ons land nog maar een waakvlammetje. Nochtans is de Belgische dieselprijs de hoogste van alle EU-. landen. Hoe komt dat? En wie wordt daar beter van? 1. Waarom zijn de brandstofprijzen zo hoog? Een liter ...
Vermoedelijk twee besmettingen met tekenencefalitis in <b>België</b>: Limburgse man ... Vermoedelijk twee besmettingen met tekenencefalitis in België: Limburgse man ... (Het Belang van Limburg)
“Ook bij deze twee gevallen waren de patiënten de afgelopen zomer even in het buitenland, maar het is aannemelijk dat ze in België besmet geraakten”, zegt Soentjes. De arts benadrukt dat de meeste mensen bij besmetting helemaal geen symptomen ...
<b>België</b> heeft nog steeds op één na hoogste belastingdruk voor bedrijven in Europa België heeft nog steeds op één na hoogste belastingdruk voor bedrijven in Europa (Het Laatste Nieuws)
Dankzij de taxshift, met onder meer de verlaging van de werkgeversbijdrage op lonen, daalde de belastingdruk in België in 2016 van 58,7 procent tot 57,1 procent. Daarmee stonden we op de tweede plaats na Frankrijk, en die stek behoudt België dus in ...
&#39;Gele hesjes&#39; in Frankrijk veroordeeld voor geweld tijdens brandstofprotest <b>...</b> 'Gele hesjes' in Frankrijk veroordeeld voor geweld tijdens brandstofprotest ... (Het Laatste Nieuws)
Ook in België verdreef de politie in het Henegouwse Tertre enkele tientallen manifestanten die er op de N50, aan het brandstofdepot Martens, een filterblokkade hadden opgetrokken. De versperring was in de loop van de namiddag opgetrokken. Nadat de ...
Vier islamisten die aanslag planden in <b>België</b> opgepakt in Kosovo Vier islamisten die aanslag planden in België opgepakt in Kosovo (Het Laatste Nieuws)
In de Kosovaarse hoofdstad Pristina zijn drie mannen en een vrouw in verdenking gesteld van het plannen van islamistische aanslagen. Ze zouden niet alleen een Servische orthodoxe kerk in Kosovo geviseerd hebben, maar hadden volgens de aanklacht ...
FT <b>België</b>. Buffalo&#39;s laten verdediger gaan - FP Halle-Gooik kondigt unieke ... FT België. Buffalo's laten verdediger gaan - FP Halle-Gooik kondigt unieke ... (Het Laatste Nieuws)
... middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.
FT <b>België</b>. Sparta Praag wil Chipciu kopen - Antwerp haalt voormalige ... FT België. Sparta Praag wil Chipciu kopen - Antwerp haalt voormalige ... (Het Laatste Nieuws)
De jonge Duivels U18 hebben een 3-1-nederlaag geleden tegen Engeland op stage in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Het team van Wesley Sonck verloor donderdag met 1-2 van Ierland, zaterdag volgde een 2-2 gelijkspel tegen Nederland. Morgen ...
Tekenencefalitis nu mogelijk ook in <b>België</b> Tekenencefalitis nu mogelijk ook in België (Knack)
Een man uit Limburg en een vrouw uit Gent zijn misschien de eerste mensen die in ons land tekenencefalitis (TBE) hebben opgelopen. Dat zegt het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in een reportage door de VRT en wordt bevestigd door het hoofd ...
<b>België</b> valt op in alcoholgebruik in de EU: in slechts 2 landen wordt meer ... België valt op in alcoholgebruik in de EU: in slechts 2 landen wordt meer ... (Het Nieuwsblad)
In België bedraagt de gemiddelde levensverwachting 81,2 jaar (83,5 voor vrouwen en 78,8 voor mannen). In de EU worden de Luxemburgers, de Fransen en de Spanjaarden het oudst, gemiddeld 83 jaar. Het aantal vroegtijdige overlijdens, veroorzaakt door ...
Europa geeft <b>België</b> slecht rapport voor begroting Europa geeft België slecht rapport voor begroting (Het Nieuwsblad)
België maakt zich sterk dat het recht heeft om van die regels af te wijken omdat het veel hervormd heeft. Ons land beroept zich op de zogenoemde flexibiliteitsclausule. “Wij zijn het intussen gewend dat de vooruitzichten van de Europese Commissie ...
Ondertussen in <b>België</b>: Meunier deelt filmpje van huldiging Ondertussen in België: Meunier deelt filmpje van huldiging (VoetbalPrimeur.nl)
Frankrijk en Kroatië trappen straks in Moskou af voor de WK-finale, maar eerder vandaag werden de Belgen op de Grote Markt in Brussel gehuldigd. Thomas Meunier maakte een flmpje van de mensenmassa die in Brussel samenkwam om de derde plek te ...